خیار شور سرکه ای ریز ساده لذیذ + قیمت خرید، خواص، کاربرد و مصارف

خیار شور یکی از محصولات غذایی است که بیشتر به عنوان چاشنی غذا استفاده می شود و مورد پسند اکثر مردم است،خیار شور سرکه ای ریزبه خاطر عطر و طعم بی نظیرش نسبت به بقیه انواع خیار شور طرفداران بیشتری دارد.

خیار شور و انواع ترشیجات از زمان های بسیار دور ،تولید و در کنار غذا مصرف می شده، هر چند که روز به روز بر تنوع آنها افزوده می شود؛ اما به نظر می رسد که در میان انواع و اقسام چاشنی های کنار غذا، خیار شور جایگاه ویژه ای داشته باشد.

در گذشته از خیار شور فقط در کنار انواع ساندویچ ها استفاده می شده است اما امروزه در کنار غذاهای زیادی برای تزیین و طعم دهندگی استفاده می شود.

خیار شور در غذاهایی مثل سالاد پاستا ، الویه ، ساندویچ ، تزئین مرغ و … به کار می رود.

خیار شور سرکه ای ریز ساده لذیذ + قیمت خرید، خواص، کاربرد و مصارف

خرید و فروش خیار شور

خرید و فروش خیار شور خرید و فروش خیار شور باتوجه به فواید زیاد آن و عطر و طعمی که دارد و مورد پسند اکثر افراد است سود و منفعت زیادی دارد.به همین دلیل میزان تولید و فروش خیار شور در مقایسه با سایر محصولات مشابه نسبتاً زیاد می باشد.

اما فواید و خواص خیار شور چیست که این همه مورد استقبال قرار گرفته است؟ در ادامه مطلب به پاسخ این سوال می پردازیم.

خواص خیار شور:

۱. منبع آنتی اکسیدان

علاوه بر ویتامین ها، ترکیبات زیست فعالی نیز در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد که باعث می شود خاصیت آنتی اکسیدانی داشته باشند. چنین ترکیباتی در طول روند پخت و در نتیجه حرارت از بین می‌روند، روند تهیه خیار شور (یا به طور کلی شورها)، از این اتفاق جلوگیری می‌کند چرا که خیار و سبزیجات به صورت خام به محلول افزوده می‌شود و در نتیجه تمام خواص آنتی اکسیدانی آن حفظ می‌شود. مصرف مقدار مناسب آنتی اکسیدان، می‌تواند بدن را از آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد مصون بدارد و به حفظ سلامتی کمک کند.

۲. افزایش سلامت دستگاه گوارش

از آنجا که سرکه سرعت رشد باکتری‌ها را کاهش می‌دهد، زمان کافی برای رشد باکتری‌های پروبیوتیک در ترکیب خیار شور مهیا می‌شود. همچنین ترکیبات خیار به خودی خود پروبیوتیک هستند، بنابراین می‌توانید حتی قبل از تبدیل شدن به شور آن را مصرف کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید. میوه‌ها و سبزیجات دارای مقادیر زیادی فیبر هستند.

۳. کمک به کنترل دیابت

خیار شور کم کالری و کم کربوهیدرات است که باعث می‌شود یک خوراکی عالی برای افراد مبتلا به دیابت باشد. اما این همه‌ خواص خیار شور برای افراد دیابتی نیست. HbA۱C یک هموگلوبین است که به کنترل قند خون در بلند مدت کمک می‌کند. اعتقاد بر این است که اسید استیک همراه با میوه‌ها و سبزیجات سطح HbA۱C را افزایش می‌دهد و این یعنی کنترل قند خون.

۴. بهبود سلامت کبد

خیار شور و در واقع انواع مشابه آن، در بهبود عملکرد کبد در حذف سموم بسیار موثر بوده و بهبود کبد آسیب دیده به علت مصرف الکل را به دنبال خواهد داشت.

۵. بهبود سلامت معده

باور عمومی بر این است که خیار شور، با افزایش اسیدیته معده همراه است و ممکن است گاهی موجب سوزش قلب شود. حقیقت، اما چیز دیگری است. سرکه، همانطور که می‌دانید، خواص بسیار زیادی برای سلامت دارد. مواد و ترکیبات موجود در سرکه، به تقویت دیواره‌های معده کمک می‌کنند و معده را از آسیب‌های اسید معده مصون می‌دارد. این به نوبه خود، شما را از زخم معده یا سرطان معده دور می‌دارد.

۶. کمک به کاهش وزن

شورسازی یک روش عالی برای افزایش مصرف سبزیجات و میوه به رژیم غذایی تان است. اگر از روش‌های مصرف میوه و سبزی معمول خسته شده اید، می‌توانید آن‌ها را به شور تبدیل کرده و میل کنید. برای مثال، خیار شور، کم کالری و پر از آب است که باعث می‌شود سریعا سیر شوید و حتی آن را به عنوان یک میان‌ وعده کافی میل کنید.

۷. درمان خانگی تهوع صبحگاهی زنان باردار

آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا زنان باردار بیش از دیگران خیار شور هوس می‌کنند؟ به نظر می‌رسد که این به یک پایه و اساس علمی داشته باشد چرا که یکی از خواص خیار شور کمک به کاهش حالت تهوع صبحگاهی است. فقط به میزان منطقی مصرف نمک در خیار شور برای زنان باردار دقت کنید چرا که مصرف زیاد می‌تواند فشار خون را در بارداری افزایش دهد.

۸. کاهش خطر ابتلا به سرطان طحال

آیا میدانید وظیفه طحال چیست؟عده ای فکر می کنند طحال نقش اساسی در بدن ایفا نمی‌کند، اما برعکس طحال نقش بسیار مهمی در سیستم ایمنی بدن دارد. طحال درواقع مخزن سلول‌های ایمنی و حتی کلنی باکتری‌های خوب است که سلامت روده را افزایش می‌دهد و شما را از ابتلا به عفونت‌ها دور می‌دارد. همانطور که گفتیم، خیار شور منبع باکتری‌های پریبیوتیک و پروبیوتیک است که به حفظ سلامت طحال کمک می‌کند. کمبود باکتری‌های پروبیوتیک در بدن با افزایش خطر سرطان طحال مرتبط است.

۹. کاهش خطر ابتلا به عفونت مخمر

عفونت‌های مخمری موجب آزار بسیاری از زنان است چرا که باعث خارش و سوزش واژن می‌شود. مخمر یک بخش طبیعی در میکروفلور واژینال است، اما می‌تواند به دلایلی بیش از حد رشد کند و موجب بیماری شود. خیار شور کمک می‌کند که سطح مخمر تحت کنترل باشد و خطر ابتلا به عفونت‌های مخمری کاهش یابد.

۱۰. افزایش سلامت روان

افزایش سلامت روان یکی از خواص خیار شور است حتما از شنیدن این جمله تعجب می کنید، اما مکانیزم جالبی پشت آن هست که حتما قانعتان می‌کند. همه می‌دانند که شکم ما به مغزمان ربط دارد، اما خیلی‌ها درک نمی‌کنند که چگونه این اتفاق می‌افتد! به خاطر همین ارتباط صمیمی است که اضطراب و ناراحتی روحی و ذهنی، با حالت تهوع یا معده درد بازتابیده می‌شود. در واقع یک عصب که نخاع را به شکم وصل می‌کند، به عنوان یک تقویت‌کننده بین شکم و مغز نیز عمل می‌کند. سطح باکتری‌های پروبیوتیک در روده ها، تاثیر بالای کورتیزول را بر مغز کاهش می‌دهند به این معنی که این باکتری‌های ساده شما را آرام می‌کند و خلق و خویتان را بهبود می‌بخشد.

۱۱. درمان یبوست

خیار شور حاوی مقادیر زیادی فیبر، آب و باکتری پروبیوتیک است که در حفظ عملکرد روده‌ها بسیار موثر است. این عامل به حرکت آزادانه غذا در دستگاه گوارش کمک می‌کند و در نتیجه فرآیند دفع ساده‌تر می‌شود. از خواص خیار شور این است که احتمال ابتلا به یبوست و ماندن سموم در بدن را کاهش می‌دهد.

خیار شور سرکه ای عمده

خیار شور سرکه ای عمده بسیاری از فروشنده های خیار شور، این محصول را به صورت عمده عرضه می کنند و برای فروشگاهها ،رستورانها و افرادی که مصرف خیار شور آنها زیاد است خرید آن به صورت عمده به صرفه تر است.

فروش خیار شور به صورت عمده، معمولاً در دبه ها یا حلب های بزرگ انجام می شود. در نتیجه خریداران، می توانند؛ آن را به شکل دلخواه خود بسته بندی کرده یا به صورت فله ای در اختیار مشتریان قرار دهند.

استفاده از این نوع بسته بندی سبب کاهش قیمت تمام شده نسبت به مقدار محتوای خیار شور شده است.

یک خیار شور خوب دارای یک سری ویژگی هاست که عبارتند از:

  • فاقد هر گونه کپک زدگی یا نشانه خرابی.
  • خیار شور مرغوب، اندکی سفت می باشد.
  • میزان شوری مناسب.
  • داشتن بسته بندی مناسب.

خیار شور سرکه ای ساده

خیار شور سرکه ای ساده خیار شور یکی از خوشمزه‌های دورچین غذاهاست که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. روش درست کردن آن بستگی به سلیقه شما دارد. خیار شور به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می‌شود. ما در اینجا درست کردن خیار شور سرکه ای ساده به روش سنتی را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید در منزل به راحتی درست کنید. این روش بسیار آسان و راحت است.

اگر خیلی عجله دارید و دوست دارید خیلی سریع خیار شورتان آماده شود از این روش استفاده کنید.

ابتدا ظرف شیشه‌ای را انتخاب کنید. سیر را پاک کنید، بشویید و کنار بگذارید. سبزیجات را هم همین طور شسته و اجازه دهید آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس خیارهایی را که از قبل شسته بودید خشک کنید و در شیشه مرتب بچینید.

لابلای خیار ها سیر و شوید و ترخون قرار دهید. در حین کار ظرف را چندین بار به زمین بکوبید تا فضاهای خالی بین خیارها گرفته شود و مقدار بیشتری خیار در ظرف جایی بگیرد ، سرکه سفید و نمک را اضافه کنید.

بعد از سرد شدن سرکه آن را روی خیار شورها بریزید.توجه کنید اگر مقدار سرکه بیشتر شود خیار شورهای شما نرم‌تر و طعم ترش‌تری خواهند گرفت. اگر مقدار سرکه کمتر باشد خیار شورهای شما طعم ترشی کمتری خواهند داشت و تردتر خواهند شد.

اغلب خیار شورهای تجاری از نوع دوم هستند. در آخر آب جوشیده سرد شده را روی خیارها ریخته و یک حبه قند را روی آن بیندازید و سر ظرف را محکم ببندید و حدود ۲۴ ساعت بگذارید بماند.

بعد از باز کردن سر ظرف باید خیار شورها را در یخچال نگهداری کنید، رعایت این موضوع هم از کپک زدن خیار شور جلوگیری می‌کند و هم مدت زمان خیلی بیشتری می‌توانید آن‌ها را نگهداری کنید. علاوه بر این مراقب باشید به‌ هیچ عنوان دست چرب، قاشق چرب یا هر شی چرب دیگری وارد محلول خیار شور نشود. در اکثر موارد عدم‌ رعایت این نکته موجب کپک‌ زدن خیار شور می شود.

اما نکات کلیدی که در تهیه خیار شور باید رعایت شود :

-برای اینکه خیار شما ترد و خوشمزه شود می‌توانید چند دانه نخود داخل شیشه خیار شورتان بریزید. این کار خیار شورتان را تردتر شود. یا می‌توانید سه تکه هویج، کرفس داخل دبه قرار دهید تا خوشمزه‌تر شود.

-سعی کنید سیرتان بیشتر از حد نباشد. اگر برگ مو دم دست داشتید می‌توانید داخل دبه قرار دهید. این کار طعم خاصی به خیار شور شما می‌دهد.

-برای اینکه هوا داخل دبه وارد نشود بهتر است از نایلون استفاده کنید . اول نایلون تمیزی را روی دبه بگذارید بعد درب را روی نایلون ببندید تا هوا وارد دبه یا شیشه نشود.

-حدود یک هفته زمان می‌برد تا خیار شور ها برسد زمانی که استفاده می کنید حتماً بعد از استفاده درون یخچال قرار دهید.

-برای اینکه خیار شور شما رنگ روشنی داشته باشد پشت پنجره بگذارید تا نور بخورد.

-زمانی که آب به جوش آمد دما را کنترل کنید. باید در حدی باشد تا دستتان نسوزد در حد ولرم باشد.

-برای تردی خیار شورتان می‌توانید از هویج و زاج سفید درون خیار شور به مقدار کمی استفاده کنید.

پخش و عرضه خیار شور سرکه ای

پخش و عرضه خیار شور سرکه ای کسانی که در پخش و عرضه خیار شور سرکه ای فعالیت دارند معمولا تلاش می کنند از برندهای خوب وبا کیفیت استفاده کنند چراکه این محصولات در بین مردم تقاضای بیشتری دارد.

خیار شورهای موجود در بازار ممکن است از جنبه های زیر با هم فرق داشته باشند:

  • نوع و گونه خیارها (انواع خیار درختی، گلخانه ای و …)
  • روش تولید خیار شور (خانگی، صنعتی و …)
  • محل تولید و مارک یا برند محصول
  • فله ای یا بسته بندی بودن
  • نحوه بسته بندی و شکل ظاهری آن

موارد ذکر شده در بالا به علاوه یک سری مسائل دیگر می توانند؛ بر قیمت نهایی خیار شور اثر بگذارند. به عنوان مثال قیمت خیار شور دبه ای با خیار شور حلب فرق دارد.

خواص خیار شور، همانطور که گفته شد بی شمار است. تنها چیزی که باید مراقب آن باشیم، میزان نمک مصرفی در تهیه خیار شور است. مصرف زیاد می‌تواند به سلامت شما آسیب برساند؛ بنابراین اگر خیار شور دوست دارید و می‌خواهید از خواص آن بهره‌مند شوید، میزان نمک موجود در آن را کنترل کنید.

خیار شور ماهگون

خیار شور ماهگون شرکت ماهگون تولید کننده خیار شور درجه یک و با کیفیت است. ماهگون محصولات خود را با دستگاه های کاملا مکانیزه و بروز وبا کمترین دخالت دست انجام می دهد.

خیار شورهای درشت و در عین حال ترد در این بسته بندی مناسب رستوران داران، کارخانجات تولید انواع غذاهای آماده و مغازه داران می باشد.

خیار شور معمولا به دو شکل پاستوریزه و تخمیری تولید می شود. خیار شور پاستوریزه به صورت صنعتی و در کارخانجات مواد غذایی تولید و سپس پاستوریزه می شود. خیار شور تخمیری معمولاً در کارگاه های سنتی یا در منازل تهیه می شود.

خیار شور ممتاز بدر

خیار شور ممتاز بدر خیار شور ممتاز بدر یکی از پرطرفدارترین چاشنی های غذاست و به عنوان یک خوراکی جدانشدنی از سفره ایرانی نیز شناخته می شود.

اگر شما یکبار از این خیار شور استفاده کنید حتما تفاوت آنرا در طعم و مزه با انواع دیگر خیار شور متوجه خواهید شد.

این محصول اشتها برانگیز از خیارهای ترد، علاوه بر چربی و کالری کم، سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی می باشد. خیار شور می تواند به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و جزئی از رژیم های کاهش وزن باشد. این چاشنی می تواند در کاهش گرفتگی عضلات، بازیابی تعادل الکترولیت و بهبود کیفیت خواب هم موثر باشد.

خیار شور دارای طبعی سرد و تر است و زیاده روی در مصرف آن برای کسانی که بلغمی ، دموی مزاج و سوداوی هستند ضرر دارد. و باید خیار شور را با مصلح مصرف کنند تا سردی و مشکلات آن ها را کاهش دهند .

برای سفارش خیار شور ممتاز بدر می توانید به سایت ما مراجعه و سفارش خود را ثبت کنید.

خیار شور نمکین

خیار شور نمکین نمکین یک کارخانه مدرن در شیراز است که اقدام به تولید خیار شور با کیفیت بالا و با استفاده از آخرین فن آوری در تولید مواد غذایی می کند.

خیار شور نمکین دارای عطر و طعمی بی نظیر است و حتما درصورت خرید آن مشتری دائم این محصول خواهید شد. از این خیار شور می توان هم به عنوان چاشنی غذا استفاده کرد هم در غذاها و سالادها بهره برد.

خیار شور را معمولاً در ظرف های شیشه ای، بسته بندی و نگهداری می کنند. زیرا ظرف شیشه ای هیچ گونه تغییری در ماهیت آن ایجاد نمی کند. به این ترتیب خیار شور تا مدت ها تازه و سالم باقی مانده و کاملاً سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده می رسد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.